Новини

05-07-2016

Світло і простір: Валентин Загарія розповів, як створювався стиль офісу «Спенсер і Кауфманн»

До свого нового офісу на 14 поверсі бізнес-центру «Карнегі», що на Кловському узвозі, адвокатське об’єднання «Спенсер і Кауфманн» переїхало в канун свого п’ятиріччя – на початку серпня 2011 року.

Керуючий партнер АО «Спенсер і Кауфманн» Валентин Загарія розповів  про концепцію стилю офісу компанії виданню «Український юрист»:

– Дизайн приміщень, розроблений професіоналами, відображує ідею максимальної транспарентності. Мінімум перетинок, максимум свіжого повітря: величезний open space, де юристи компанії  спільно обговорюють та виробляють рішення для розв’язання проблем клієнтів, партнерські кімнати, та переговорні, які, хоча і відгороджені від основного приміщення, втім, лише скляними дверима. Жодних стін всередині – лише світло і простір!

Концепція, що закладалася при проектуванні офісу, передбачала компоновку різних архітектурних рішень у інтер’єрі: бетонна стеля та опорні колони,  не приховані системи вентиляції та дерев’яна підлога гармонічно поєднані із новітніми меблями, технікою та освітленням. Уся електроніка та апаратура об’єднані системою «розумний дім».

Свій 10-річний ювілей, який «Спенсер і Кауфманн» святкуватиме 4 серпня, ми зустрічаємо у розширеному складі. Бурхливе зростання компанії змусило вирішувати проблему розташування нових радників та юристів – одного поверху бізнес-центру виявилося замало.

Зараз ми приводимо до єдиного стилю наш офіс на 15 поверсі, який, крім стандартних кімнат для партнерів та юристів, також включатиме lounge-зону для відпочинку клієнтів і персоналу.

Усі новини